22 november, 2021 / blogg
Crosstrainers i GymPartners stora utställning

Crosstrainers i GymPartners stora utställning

Crosstrainers i GymPartners stora utställning prova eller köp en Crosstrainer – en effektiv träning för hela kroppen med Cross trainer har under de senaste åren utvecklats till ett av de mest populära motionsredskapen bland motionärer och är den mest frekvent använda Motionsredskapet på professionella gym. Men även hemma är en Crosstrainer perfekt med sin träning för hela kroppen. Har även ni funderat på att köpa en crosstrainer?

Crosstrainers i GymPartners stora utställning

Är du osäker på vilken Crosstrainer som passar bäst för dig? Våra fitnesstränare är experter på allt som rör sig kring träning och hjälper dig gärna. När det gäller motion och fitness finns det mycket att tänka på så tveka inte att höra av dig. För GymPartner Träningsutrustning är det viktigt att du blir nöjd på lång sikt och hittar den utrustningen som passar bäst för dig.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

AMT 885 Precor-ADAPTIVE MOTION TRAINER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crosstrainers i GymPartners stora utställning

Bäst Crosstrainer 2021- Köp begagnad i hög gymkvalitet.

Du som tränar på gym vet att Crosstrainern är de mest populära i Norden & alla köar Indoor Walking3

 

Crosstrainer Bäst 2021

Bäst Crosstrainer 2021- Köp begagnad i hög gymkvalitet. Du som tränar på gym vet att Crosstrainern är de mest populära i Norden & alla köar Indoor Walking3 – Senaste modellen av mindre stabil CrosstrainerIndoor Walking är den allra senaste formen för träning i grupp och erbjuder betydligt mer än traditionell konditionsträning!                                                  Träningsformen för alla såväl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt- men glöm inte elitidrottaren.                                                                                                                                                                    IndoorWalking är en säker träningsmetod med låg belastningsriskdär hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass. Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagningoch kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer.

 

Crosstrainers i GymPartners stora utställning

Crosstrainers i GymPartners stora utställning som du kan köpa från 9900 kr exm. Köp en Indoor Walker M5 från Keiser Crosstrainer från 9900 sek:-

Crosstrainers i GymPartners stora utställning som du kan köpa från 9900 kr exm.

Köp en Indoor Walker M5 från Keiser Crosstrainer från 9900 sek:-

Är du nybörjare och vill bli ”fit”? Då skulle en Indoor Walking 2 som är den allra senaste formen gruppträning & erbjuder betydligt mer konditionsträning! vara både ett intressant och prisvärt alternativ för dig.

Indoor Walking 2 imponerar med sin kompakta elegans och de många detaljerna. Den har bekväma handtag, transporthjul och mycket mer. Vill du hålla dig vältränad men inte betala för mycket för din maskin? på datorn och ett 12 kg svänghjul.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*