12 april, 2021 / blogg
Gymutrustning & Träningsutrustning hos Oddsurance

Gymutrustning & Träningsutrustning hos Oddsurance

Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning & Träningsutrustning i hög kvalitet. Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från Oddsurance. Vi är en återförsäljare av styrketräningsredskap från GymPartner Gruppen. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter.
På Oddsurance har vi allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Populäraste Gymutrustning & Träningsutrustning och styrketräningsredskapen från GymPartner Gruppen är just nu:

Indoor Walker Keiser M5 

Crosstrainer GrandMaster 600 Semipro

Begagnade Viktskivor Powerlifting Eleiko

LES MILLS BodyPumpset-Halmstad 

Utsida lårmaskin CL Fitness

Benpress Sittande Nordic Gym 

Booty Builder Platinum-Perfekt Rump-Sätesmuskulatur

Adduction-Insida lår GrandMaster Premium PRO

Benpress

Startrac PRO

Crosstrainer Excite-Syncro-700 

Finansiering av Gymutrustning & Träningsutrustning

Oddsurance ägare har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Martin “MaXimus” Börjesson Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gymleverantörerna.
Oddsurance ägare. ”MaXimus”, ägare av GymPartner Sweden AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten.

Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar.

Martin ”MaXimus” Börjesson

Oddsurance & Dan Hamlet är godkänd GymKonsult och Återförsäljare av GymPartner Swedens nya & begagnade gymmaskiner och träningsutrustning. Detta betyder att vi är ett av alla de företag som samarbetar och säljer till Gym, BRF,Hotell, Företag och Privatpersoner i Sverige.
Vad du får när du väljer oss som leverantör av din gymutrustning är tillgång till hela vårt produktsortiment som består av begagnad gymutrustning i världsklass från Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex Startrac, Bodybike och GrandMaster PRO.
Vem som helst kan sälja billiga begagnade gymmaskiner..

Våra Löpband och nya gymprodukter,

..är från GrandMaster, Ziva, Eurosport, Bodytone & Allstrength. Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet.
Med dessa varumärken kan vi utrusta kompletta gym oavsett storlek eller önskemål till ett oslagbart pris.

Powerlisting & Digital marknadsföring

Med dina företagsuppgifter och din verksamhet korrekt presenterade på många relevanta sajter ( dvs. samma uppgifter på alla 28 st sajter)

SEO-kollen

Om du har en hemsida så kan vi köra SEO-kollen och få uppgifter och vad dina sökord och sökordsfraser presterar. Dvs vad det blir för sökresultat.
Att behärska och förstå detta är faktiskt viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt. Därför finns vi här.

  • Närvarokollen – Vi kollar och följer upp vad som finns på Internet om ditt företags uppgifter och verksamheter.
  • Googlekollen -Vi kollar och följer upp vad som finns på världens viktigaste sökmotor Google om ditt företags uppgifter och verksamheter.
  • Hemsideskollen – Vi kollar hur din hemsida presterar på Internet och vad som finns dina företagsuppgifter och verksamhet.

Få Närvaro på alla 28 sajter

Vi älskar att behärska digital marknadsföring❤️

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*