2 december, 2019 / blogg
Köp eller byt in Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum hos Oddsurance….

Köp eller byt in Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum hos Oddsurance….

Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum 

Det är absolut ingen tvekan om att en välutvecklad sätesmuskulatur är attraktivt inom fitness, hälsa och mode idag, men utmaningen för individer som strävar efter en välutvecklad sätesmuskulatur “rumpa” har alltid varit hur man kan uppnå exakt önskat utseende.

Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum har ett enkelt mål – att hjälpa till att bygga den perfekta Rump & Sätesmuskulaturen med största muskeln Gluteus MaXimus.

Uppfinnaren av Booty Builder, Norrmannen Haakon Larsen.

Och som namnet antyder handlar det om att bygga välutvecklad rumpa/sätesmuskulatur. Booty Builder-konceptet har sitt ursprung i Norge med uppfinnaren av Booty Builder, Haakon Larsen. Han utvecklade maskinen som ett enklare sätt att göra hip thrust-övningen för sig själv såväl som kollegor. ”Skillnaden är i den patenterade designen som säkerställer det mest effektiva sättet att göra den mycket viktiga hip thrust-övningen”, förklarar Martin Börjesson på Oddsurance.

Den tekniska förklaringen är att den upphöjda fotplattformen på Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum sätter individen i den ultimata positionen att rikta sig mot sätesmuskulaturen. Booty Builder lanserade nyligen den nya Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum-laddade maskinen.

“Det har varit en massiv hit,” säger Conny Stålnacke Oddsurance Skåne 

Beskrivning av Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum

På det mest grundläggande är Booty Builder en innovativ maskin som gör den populära höfttrycknings-övningen säkrare, snabbare och bättre. Det finns tre huvudpunkter på differentiering som har lett till dess globala framgång på bara några år.

1. Booty Builder’s kompakta design: 

Dess kompakta storlek eliminerar behovet av gymmedlemmar att ta upp bänkar, skivstång, plattor och golvutrymme.
Booty Builder-maskinens längd är kortare än en olympisk skivstång och bredden är kortare än en vanlig träningsbänk. Denna design gör det möjligt att placera den nära en sidovägg eller i ett trångt hörnutrymme.

2. Bättre träning som ger dig perfekt rump-sätesmuskulatur.

Gymmets medlemmar gör ett optimalt och säkert rörelseutförande för att aktivera Gluteus Maximus när de tränar på Booty Builder.”Maskinen är baserad på höfttrycket, som i forskning visas för att ge extrem gluteus-aktivering, liksom överlägsen aktivering av hamstrings och kärnmuskler,” förklarar Martin Börjesson.
“Problemet med höfttrycket är besväret med att ställa in med fria vikter och bänkar, förlora balans och / eller vända över bänken eller skivstången.”

Denna friviktsmaskin Booty Builder kringgår alla dessa problem, eftersom de är konstruerade på en mycket stabil plattform som är enkel och säker att använda. Det kan utföras bekvämt av nästan alla och dess tråd (kabel) justering och bänk kan justeras för individuell biomekanik.

3. Snabbare träningspass:

Det tar mindre tid att träna på Booty Builder än att ställa in för en skivstång i höft. Som ett resultat kan fler gym-medlemmar träna på kortare tid. Eftersom Gluteus Maximus är den största muskeln i kroppen och de förankrar hållningen, kommer en stark uppsättning sätesmuskler att hålla denna hållning korrekt. Dessa håller också knäna i linje och ryggen stark. Att göra en höft-trycksövning är också bra för att hålla höft-flexorerna flexibla, vilket ofta blir ett problem när individer åldras.”Booty Builder har ett brett spektrum av användare, från damer som vill ha starka sexiga Gluteus Maximus till kroppsbyggare. Även till Fysioterapeuter och professionella idrottslag som inser vikten av gluteus-aktivering för fysisk funktion, styrka och prestanda,” säger han.

Oddsurances nya och innovativa Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum ger dig Perfekt Rump-Sätesmuskulatur. Den är designad för att göra höft-tryckande säkert, enkelt och roligt på ett minimalt fotavtryck. Den ultimata gluteus/rump-träningen är med sin patenterade upphöjda fotdesign, vilket möjliggör ett djupare rörelsespektrum och konstant belastning.

MaXimus The GymPartner

Vi rehabiliterar de ”omöjliga” fallen och för att göra en stor skillnad på kort tid. Glöm oändligt tråkig och oändligt lång rehab. Vårt mål är att du ska märka skillnad efter det första besöket hos oss.

Låt inte dina besvär, smärtor och skador vara obehandlade, hindra dig i din träning och i ditt idrottsliv eller arbetsliv och vardagsliv samt minska din livskvalité. Vi ger dig rätt behandling och hjälper dig med rätt träning så att du blir rehabiliterad på kortast möjliga tid.

Rehabilitering och habilitering står för tidiga, samordnade och allsidiga insatser från olika kompetensområden och verksamheter. Insatserna kan vara av arbetslivsinriktad, medicinsk, pedagogisk, psykologisk, social och teknisk art och kombineras utifrån den enskildes behov, förutsättningar och intressen.

Det är fråga om målinriktade insatser som förutsätter att den enskildes möjligheter till inflytande vid planering, genomförande och uppföljning beaktas och säkras. Insatserna fortsätter så länge individens behov kvarstår.

Boka tid för rehabilitering idag.

Prova Triggerpunktsbehandling 

Massageterapeuten MaXimus

En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist.

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande. Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

Det enda som intresserar mig är vilken träning som ger snabbast resultat.

040massage i Malmö – Dipl. Massageterapeut – Cert. Massör – Rysk Spikmatta – Centralt i Malmö – Triangeln – Davidshall

Läs om Ånäskliniken-040Massage träningsfilosofi mm.

Benmaskiner hos GymAuktioner 

Frakter av Gym hos Gymfraktarna 

Finansiering av Gym hos GymPartner Finance

Service av Motionsredskap hos GymSupporten

Skyltreklam 

Personlig träning 

Läs nästa artikel

 

Gymutrustning & Kompletta Gym

GymPartner Sweden på Allabolag.se

Indoor Walking2-Crosstrainer sista chansen

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*