2 augusti, 2019 / blogg
TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB

TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB

TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB med egna lastbilar över hela Sverige. Oddsurance Logistics erbjuder logistiktjänster för utrustning inom områdena wellness, fitness- och rehabutrustning.

TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING

Vi har många års erfarenhet och stor vana av att hantera exempelvis skrymmande och tung träningsutrustning för gym, fitnesscenter och rehabiliteringsavdelningar. Som helhetsleverantör ser vi till att dina produkter levereras, hanteras, monteras och installeras med stor teknisk kunskap och precision.

Vårt erbjudande sträcker sig från planering och transport till installation och även avfallshantering och återvinning av er uttjänta utrustning. Självklart tar vi med din gamla utrustning i samband med leverans och installation av den nya utrustningen.

FITNESS & REHABUTRUSTNING

Genom att anlita Oddsurance Logistics att hantera och installera er utrustning skapas en väl sammansatt transportkedja, från beställning till monterad utrustning i drift. Resultatet blir en effektiv logistikhantering med minimal påverkan på er pågående verksamhet.

Vi på Oddsurance är experter på träningsredskap och gymkoncept. Vi kan erbjuda gymutrustning från ett av Sveriges mest kompletta utbud av välkända varumärken inom hälsa, träning och fitness. Vi säljer hela gymlösningar, träningsredskap, tillbehör och reservdelar och erbjuder installation och service till alla typer av gym och träningsanläggningar.

  • Leverans, installation och bortforsling
  • Hämtning och återvinning av använd utrustning
  • Hantering av studioutrustning
  • Genomgång av utrustningen med instruktör
  • Lagring av utrustning
  • Utställningar och turnéer
  • Hantering av stora lanseringar

Nyhetsbloggen

Större efterfrågan på kompletta begagnade gym än det finns till salu på marknaden!!

Sveriges största lagerbutik och grossist av begagnad gymutrustning

Nyheter från GymAuktioner

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*